Ja, ik wil een gratis proefles.

Privé yogales

16 december 2015 •

60,00

Soms is het fijn om (tijdelijk) 1-op-1 aandacht te krijgen en eerst een privé yogales te doen. Een uur lang volledige aandacht om kennis te maken met yoga, of juist meer verdieping, om je eigen lichaam (en geest) te ontdekken of voor het herstellen na fysieke of emotionele pijn. Je kunt hier jouw privé yogales bestellen.

Les bestaat uit: gesprek, houdingen, loslaten van spanning, ademhalingsoefeningen, lichaamsbewustwording en diepe eindontspanning. In een privé yogales is er ruimte voor alles wat zich aandient, of waar je mee zit, zowel fysiek en mentaal, maar ook emotioneel of spiritueel.

Locatie, datum en tijdstip bepalen we samen in overleg. Prijs is inclusief het gebruik van yogamat, meditatie kussens, yogablok en deken. Ben benieuwd hoe je het gaat ervaren en kijk ernaar uit je te ont-moeten. Tijdens deze yogales ‘moet’ je niets, en ontmoet je jezelf!

Marjon

Categorie:

Beschrijving

De yogalessen van Yogaworkz zijn erop gericht dat je alles met volledige aandacht doet en voelt wat je doet. Zo leer je je lichaam (en geest) steeds beter kennen, voel je wat je nodig hebt, waar je grenzen liggen en creëer je bewustwording. Het gaat niet om de vorm (hoe het eruit ziet), het gaat om de aandacht!

Ik geef groepslessen per week in de studio:

Maandag 9:30 – 10:45 en ‘s avonds 20:00 – 21:15 uur, en vrijdag 9:00 – 10:15. Het zijn rustige en mindful lessen waarbij er ook gewerkt wordt met ademhalingstechnieken. De lessen zijn voor iedereen te volgen, met of zonder yoga-ervaring.

Meer over yoga