Ja, ik wil een gratis proefles.

Vrijdag 28 mei 19:30 Yin XL fascia yogales

23 april 2021 •

15,00

Online Yin XL fascia yogales van 1,5 uur.

Let wel: voor deze les heb je 2 fascia ballen nodig! Deze kun je hier bestellen.

Fascia ballen in de yogahoudingen zorgen voor diepere stimulatie van het fascia / bindweefsel. Voor het loslaten van stress, spanning en emoties. Voor meer en diepere ontspanning.

De houdingen zijn vooral zittend en liggend waarbij we ons lichaam ontspannen. 

De fascia ballen kunnen ook gebruikt worden voor (zelf)massage!

Beschrijving

Een keer per maand (of 8 weken) geef ik een (online) Yin XL Fascia les van 1,5 uur en ik zal Yoga & Fascia workshops gaan organiseren voor bijvoorbeeld specifiek ‘klachten’.

Fascia speelt een zeer belangrijke rol bij uw gezondheid en mobiliteit. Het is één groot 3-dimensionaal elastisch bindweefsel netwerk in het lichaam wat ervoor zorgt dat je lichaam bij elkaar wordt gehouden en alles op de juiste plek blijft. Het loopt van top tot teen, van huid tot in het bot.

Maar minstens zo belangrijk is dat er tussen deze bindweefselvliezen (fascia) een vloeibare gel zit die er voor zorgt dat spieren soepel langs elkaar kunnen. Het fasciasysteem zorgt zowel voor stabiliteit, en wrijvingsloos bewegen als veerkracht. 

Daarbij kunnen gevoelens en emoties (die zich hebben vastgezet in het bindweefsel van je lichaam) makkelijker vrijkomen waardoor je blokkades opheft en energie vrijuit kan stromen. Voor deze les heb je 2 fascia (bindweefsel) ballen nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *