Ja, ik wil een gratis proefles.

Yogalessen

Yogalessen in HoofddorpDe yogalessen van Yogaworkz zijn erop gericht dat je alles met volledige aandacht doet en voelt wat je doet. Zo leer je je lichaam (en geest) steeds beter kennen, voel je wat je nodig hebt, waar je grenzen liggen en creëer je bewustwording. Dus ook voor gevorderden… yoga hanteert het principe dat je in feite altijd een beginner bent…

Je verbetert je algehele conditie en leert spanning los te laten. Het gaat niet om de vorm (hoe het eruit ziet), het gaat om de aandacht!

Remember it doesn’t matter how deep into a posture you go – what does matter is who you are when you get there.
Max Strom

Yogalessen in Hoofddorp Floriande

Je kunt kiezen uit 3 yogalessen, waarvan 2 in de Studio en 1 alleen ONLINE. Het zijn rustige en mindful yogalessen waarbij er ook gewerkt wordt met ademhalingstechnieken en ‘breath awareness‘. De lessen zijn voor iedereen te volgen, met of zonder yoga-ervaring. De lessen zijn type Hatha / Relax flow met Yin yoga en Yin / Yang.

Maandag   20:00 – 21:15
Woensdag 19:30 – 20:45 ONLINE ONLY
(deze les is niet in de studio, maar volg je live online vanuit huis).
Vrijdag      09:00 – 10:15

Heb je niet eerder aan yoga gedaan en twijfel je met welke les je wilt starten? Bel of mail me even, dan kan ik je adviseren!

Lessen reserveren
Als je verzekerd wilt zijn van een plek, graag vooraf bij het online bestellen van je lessen de datum vermelden wanneer je de les wilt volgen of reserveren via marjon@yogaworkz.nl

Bekijk prijzen

Gratis proefles