Ja, ik wil een gratis proefles.

Yin Yang yogales

Het hele leven bestaat uit yin en yang. Het een kan niet zonder het ander bestaan, zoals er geen schaduw (yin) is zonder de zon (yang)! In alle lessen komen zowel Yin als Yang elementen voor.

Yin versus yang

Bij een specifieke Yin Yang les bestaat een deel van de les uit beweging, dynamiek (yang) waarbij je juist de spieren gebruikt en van de ene houding naar de andere gaat. Elke les besteden aandacht aan core training, waarbij we de core spieren verstevigen en vanuit daar het dynamieke Yang-gedeelte van de les ingaan. Het andere deel van de les is het bewust ontspannen van de spieren, het naar binnen keren (yin) en werken we aan het dieperliggende weefsel zoals onze botten, gewrichten, banden, pezen en bindweefsel. En we stimuleren extra de energiebanen (meridianen).

Spanning loslaten

Je leert heel bewust met je adem te werken en spanning los te laten, je lichaam en je grenzen kennen. We eindigen de les met een diepe eindontspanning (Savasana).

De avondlessen – maandag 20:00 en woensdag 19:30 (alleen ONLINE!!) – bevatten Yin & Yang (waarbij de maandagavond het meeste yin zit).

Heb je niet eerder aan yoga gedaan en twijfel je met welke les je wilt starten? Mail me even, dan kan ik je adviseren!

Locatie: Minaret 1, Hoofddorp Floriande

Bekijk prijzen

Gratis proefles