Ja, ik wil een gratis proefles.

Klankschalen yoga

De combinatie van yoga met klankschalen maakt dat we nog meer ruimte in ons lichaam en hoofd creëren, en tot diepere ontspanning komen

Samen met Freek Kroon van Soulresonance verzorg ik regelmatig ‘Klankschalen yoga’, in de studio van Yogaworkz en bij andere yogastudio’s op locatie.

Een langere les (van 1,5 – 2 uur) met (Yin)yoga en klankschalen.

 

Klankschalen

Ons lichaam bestaat voor zo’n 80% procent uit water en andere vloeistoffen. De trillingen van de klankschalen resoneren met deze vloeistoffen, een soort innerlijke massage voor je lichaam. De klank en de trilling van de klankschaal heeft een helende werking. Elke schaal en klank heeft weer een ander effect. Een lage klank voor aardse rust, en een hoge klank voor energie. Het lichaam heeft ook een eigen trillingsfrequentie, en lichaamscellen trillen mee op het geluid en de trillingen van de klankschaal. Hierdoor kan het lichaam helen en kom je tot optimale ontspanning. Eventuele blokkades kunnen worden opgeheven en je komt weer in balans. Uiteindelijk brengt de klankschaal je in contact met jezelf en ervaar je de stilte in jezelf.

Door de klankschalen te combineren met yoga, zul je ervaren dat je meer in de houding aanwezig kunt zijn, meer ontspanning in de houding ervaart, langer in de houding kunt blijven en nog meer ruimte creëert. En uiteindelijk.. verstilling. Echt een weldaad voor lichaam en geest!

Heb je interesse om deel te nemen aan een Yoga & Klankschalen avond? Check Yogaworkz facebook, of stuur een mailtje naar marjon [at] yogaworkz.nl Of misschien heb je een yogastudio / locatie omdat je zo’n event wilt verzorgen? We komen graag bij je langs!

Marjon Parmentier & Freek Kroon

Sfeerimpressie

Klankschalen & Yoga @Yogaworkz

Klankschalen & Yoga @Yogaworkz

 

 

 

 

 

 

Yin yoga & Klankschalen @Glow Yogastudio

Yin yoga & Klankschalen @Glow Yogastudio