Ja, ik wil een gratis proefles.

Online yoga

Volg wekelijks Online yogalessen vanuit je huis! Voor slecht 8,20 per online les.

Waarschijnlijk zit je nu (werk je) veel thuis, beweeg je minder en voel je misschien best wat spanning, stress of angst in je lichaam en geest met alles wat er nu speelt.

Yoga en meditatie kunnen je helpen hiermee om te gaan, en zo fysiek, mentaal en emotioneel in balans te blijven. Blijf juist nu in beweging en voorkom dat je fysiek en mentaal vast komt te zitten! Met deze wekelijkse yogalessen blijf je vitaal en creëer je bewust een moment voor jezelf waarin je vanuit je hoofd naar je lijf gaat.. mentale ontspanning.

Hoe het werkt:

  • heb je niet eerder bij mij (online of in de studio) yogales gevolgd? Dan is jouw 1e les gratis!
  • wil je verder met de lessen? Dan kun je hier een leskaart kopen, deze is straks na de lockdown ook in de studio geldig
  • als je elke week yogales volgt, dan reken ik de 4e aaneengesloten les niet mee van jouw leskaart. Dus 4 online lessen voor de prijs van 3!
  • er zijn 3 online lessen per week: maandag 20:00, woensdag 19:30 en vrijdag 9:00 uur
  • en als je een les hebt gevolgd, dan mag je diezelfde week de overige les(sen) gratis meedoen. Je betaalt dus sowieso maar 1 les per week
  • de online lessen worden via het programma Zoom gegeven, dus vooraf maak je een account aan en zet Zoom op jouw pc/tablet/phone van waar je de les wilt volgen
  • je ontvangt van mij wekelijks een email met een link naar de les
  • in de avondlessen zit ook Yin yoga, en is iets minder dynamisch dan de ochtendles
  • en je krijgt eenmalig een ontspannen cadeautje: een Soundhealing & Relaxation ligconcert van 45 minuten om heerlijk te ontspannen.

Doe de yogalessen van Yogaworkz mee vanuit je eigen huis, en volg de les via Zoom op jouw pc, tablet of (via apple tv) op jouw TV. En misschien wel samen met je partner of kind(eren). In plaats van dat je bij mij in de studio kwam, kom ik nu (online) bij jou thuis!

Dus blijf lekker bewegen en ontspannen, doe mee vanuit jouw eigen huis! Bestel je leskaart hier

Kun je de online live lessen niet meedoen? Abonneer je op mijn Yogaworkz Youtube kanaal voor nog meer online yogalessen!

Ps subscribe (aanmelden) op het YouTube kanaal van Yogaworkz