Ja, ik wil een gratis proefles.

Marjon Parmentier

Marjon Parmentier - Yoga in HoofddorpMijn naam is Marjon Parmentier en yoga is de leidraad in mijn leven! Ik woon in Hoofddorp-Floriande. In de zomer ben ik veel op het strand te vinden. Daar woon ik in een klein huisje aan het strand. Ik houd erg van de zee en ‘beach life’. Daar voel ik veel verbinding!

In mijn visie draait alles om verbinding. Verbinding met jezelf (wie je bent en wat je doet), met de ander en de wereld waarin we leven. Dat is mijn vertrekpunt van waaruit ik leef en werk. Ik laat me leiden door het leven en de mensen en dingen die op mijn pad komen. Vandaar dat yoga zo goed bij mij past.

Toen ik in 2009 met yoga startte voelde ik me meteen thuis. Ondanks dat het fysiek toen niet zo goed met me ging (door reumatische klachten) en ik veel houdingen niet kon, zei mijn yogateacher “ik zie jou later zo als teacher, ik zie het jou helemaal doen!”.

Ik weet hoe het is om te leven met fysieke (reumatische en pijn) klachten en veel dagelijkse activiteiten niet (of aangepast) te kunnen doen. Wat het is om een tijd bedlegerig te zijn. Inmiddels is dit heel lang geleden en ik ben intens dankbaar hoe het nu met me gaat. Yoga heeft mij krachtiger en flexibeler gemaakt, zowel fysiek als mentaal. Daarbij heeft het mij verdieping (op spiritueel vlak) gebracht en meer verbinding met mezelf, en daardoor ook met anderen en de wereld om mij heen.

Sinds ik kennis maakte met de Raja Yoga Teacher opleiding, werd yoga en het 8-voudig pad van Patanjali een leidraad in mijn leven. Yoga is zoveel meer dan het uitvoeren van de houdingen. Eigenlijk zijn de houdingen (asana’s) ‘slechts’ een onderdeel van het yogapad.

Voor mij is yoga continu bewustwording op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. In al die jaren heb ik gezien dat wat de reden ook is dat mensen yoga beoefenen, het ze altijd verrijkt. Yoga kan echt voor iedereen werken!

Namaste, Marjon Parmentier

Summary
2019 – Yin2 advanced teacher training 70hrs CERTIFIED
2017 – Yin Yang teacher training 50hrs CERTIFIED
2015 – Yin Yoga teacher training 200hrs CERTIFIED
2015 – Wim Hoff ,The Iceman, training (ademhalingstechnieken en koudetraining)
2014 – Art of Living 10 daagse stiltecursus/retraite Navaratri – in ashram Duitsland
2014 – Art of Living course II – Art of Silence
2013 – 2016 Raja Yoga opleiding
2012 – Yogal level II – in ashram Duitsland
2012 – Reconnective Healing training en The Reconnection (Dr Eric Pearl)
2010 – Art of Living – Yoga level I
2010 – Art of Living course I – Art of Breathing (speciale ademtechnieken)
2003 – Vipassana meditatie retraite
2000 – Reiki I

Neem contact op