Ja, ik wil een gratis proefles.

ONLINE ONLY (alleen voor Online lessen!)

15 november 2022 •

95,00

Leuk dat je wekelijks yogalessen wilt volgen! Je kunt hier 10 ONLINE lessen bestellen voor 9,50 per ONLINE les. Deze 10-lessenkaart is 12 weken geldig. Je kunt 2 keer overslaan, maar na de 12 weken vervalt de kaart.

Deze kaart is geldig voor ONLINE ONLY les op WOENSDAGAVOND 19:30 en voor de online livestream lessen (vanuit de studio) op maandagavond en vrijdagochtend. En als je een les in de week volgt, mag je de rest van de week online gratis aanschuiven.

Graag bij het bestelproces de datum invullen wanneer je wilt starten. Tot gauw!

Marjon

Beschrijving

De yogalessen van Yogaworkz zijn erop gericht dat je alles met volledige aandacht doet en voelt wat je doet. Zo leer je je lichaam (en geest) steeds beter kennen, voel je wat je nodig hebt, waar je grenzen liggen en creëer je bewustwording. Het gaat niet om de vorm (hoe het eruit ziet), het gaat om de aandacht!

Met deze kaart kun je alleen ONLINE lessen volgen.

Het zijn rustige en mindful yogalessen waarbij er ook gewerkt wordt met ademhalingstechnieken en ‘breath awareness‘. De lessen zijn voor iedereen te volgen, met of zonder yoga-ervaring.

Maandag   20:00 – 21:15 (in de studio met live stream)
Woensdag 19:30 – 20:45 ONLINE ONLY
Vrijdag      09:00 – 10:15 (in de studio met live stream)

Voor de lessen IN de studio (maandagavond en vrijdagochtend) heb je een andere leskaart nodig. Check eerst de beschikbaarheid!

Meer over yoga

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *