Ja, ik wil een gratis proefles.

Reviews Yin XL fascia (bindweefsel) yogales

23 april 2021 • Geen categorie

Lees hieronder de ervaringen van de deelnemers. Laatst heb ik de eerste Yin XL fascia yogales gegeven. Fascia ballen in de yogahoudingen zorgen voor diepere stimulatie van het fascia / bindweefsel. Voor het loslaten van stress, spanning en emoties. Voor meer en diepere ontspanning. Het kan zijn dat je gaat hoesten, of boeren, wellicht komen er tranen. Zo kan het lichaam letterlijk loslaten wat er niet meer nodig is.

Wil je het zelf ervaren, de volgende online Yin XL fascia bindweefsel yogales is vrijdag 13 mei 19:30 uur. Je kunt hier je ticket bestellen.

Bedankt weer voor de les vanavond. Ik had na de fascia les een gevoel van ruimte in mijn lichaam, minder stijfheid. Ik vond het heerlijk en doe graag de volgende keer weer mee!

Grote genade, wat hier allemaal gebeurd is: hoesten, boeren, huilen, plassen… en ik ben losser dan na een goed massage. Yoga helpt mij altijd goed, maar dit is onvoorstelbaar!

Het voelt her en der heel goed in mijn lijf. Op het einde viel ik echt zo wat in slaap.”

Jeetje, wat super fijn. Je gaat zoveel dieper dan met een gewone yogales. Voelt echt opgeruimd. Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *