Ja, ik wil een gratis proefles.

In de media – Stille Yoga Manifestatie Hoofddorp

5 april 2021 • Geen categorie

Afgelopen zaterdag 3 april zat ik met docenten en leden van yogastudio’s uit Hoofddorp en omgeving op het Polderplein. Om aandacht te vragen voor, en op te komen voor het fysiek en mentaal welzijn van de mens. Samen een uur mediteren in het centrum van Hoofddorp.

Geïnspireerd door collega Menieke uit Deventer, heb ik een Stille Yoga Manifestatie georganiseerd. Toen ik haar ‘stilte protest’ zag en precies haar gevoel herkende ‘het willen opkomen voor de fysieke en mentale gezondheid van de mens’, wist ik meteen dat ga ik ook doen. Ik zocht contact met haar via LinkedIN en mailde haar dat ik het stokje graag overneem. Ze was dol enthousiast! Tot mijn verbazing reageerde de gemeente heel snel en coöperatief, dus voordat ik het wist was ik alle docenten uit Hoofddorp en omgeving aan het benaderen over het plan. Nadat ik officieel toestemming van de Burgemeester had gekregen, heb ik de pers benaderd. De Hoofddorpse Courant was erbij.

Zie hier het bericht in de Hoofddorpse Courant.

De zon was met ons! Iedereen bedankt, namaste,

Marjon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *