Ja, ik wil een gratis proefles.

Stille Yoga Manifestatie | zaterdag 3 april in Hoofddorp

31 maart 2021 • Geen categorie

Zaterdag organiseer ik een Stille Yoga Manifestatie om op te komen voor het fysiek en mentaal welzijn van de mens. Om hiervoor aandacht te vragen, en dat yoga zo belangrijk is. Juist nu! Geen verbale demonstratie maar in stilte. 

Samen maken ons Hart voor Yoga. Samen zitten we sterk

— PERSBERICHT STILLE YOGA MANIFESTATIE —

Ik heb diverse yogastudio’s en docenten uit Hoofddorp en omstreken benaderd om mee te doen. Ik heb een officiële aanvraag gedaan en heb goedkeuring van de gemeente om daar zo samen te zitten. Geen fysieke beweging/yogahoudingen. Iedereen zit op z’n eigen mat/kussen op ruim 1,5m afstand tot elkaar.

1 uur stilzitten / mediteren gewoon op jouw eigen mat in gewone en warme kleding. 

Zaterdag 3 april van 12:00 – 13:00 uur

Wil je meedoen? Neem contact met me op via marjon at yogaworkz.nl

Het kan fris zijn, dus kleed je warm aan! Neem je matje, bolster/kussentje en dekentje mee. Je kunt je matje dubbel dubbel klappen. 

Samen ‘zitten’ we sterk! Namaste,

Marjon Parmentier

P.s. geïnspireerd door Menieke.. ik heb contact met haar gezocht en haar laten weten dat ik het stokje doorgeef.. dat vindt ze het super!  https://www.destentor.nl/deventer/menieke-sluit-een-uur-haar-ogen-en-protesteert-in-absolute-stilte-ze-wil-weer-yogales-geven~a1832549/?referrer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com&fbclid=IwAR3eNzQ1gV9vUakof4PnAdraRvf2gBhUw5p1U0xSOXfvM9FBPSlBdMbKQnc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *