Ja, ik wil een gratis proefles.

Referenties

Was een heerlijke les, ik ga ontspannen en een stuk soepeler mijn dag in! Was juist heel stijf in mijn rug, dus dit was perfect. En dan nog een heerlijk zonnetje op mijn gezicht met de eindontspanning. Zalig!

Ellen

Hoi Marjon,
Bedankt voor de leuke Yin yoga les! Ik ga zeker de proeflessen ook doen!

Barbara

Lieve Marjon dank voor deze fijne relax flow / stress relief les. Ik ga heerlijk ontspannen het weekend in. Tot de volgende keer!

Yvonne

Dank voor het inzicht dat ik van jou ontving over de flexibiliteit van gewrichten en het bindweefsel t.a.v. Yin Yoga, tot nu toe had ik me altijd geconcentreerd op de spieren. Voor mij een hele eye-opener. Hier heb ik wat aan, want nu zie ik in dat ik mijn eigen grenzen moet respecteren. Nu is het voor mij geen issue meer, want het rustgevend effect dat ik tijdens en na iedere les ervaar, is voor mij heel veel waard. Nogmaals bedankt en tot volgende week!

Jet

We waren met z’n 7-en maar het leek wel privé yoga! Precies op het juiste moment zei  je ‘ontspan je schouders’ en dan merkte ik dat ik ze toch weer had opgetrokken. Of als je vroeg ‘check bij jezelf waar je bent met je gedachte, houd je aandacht bij je adem’ dan merkte ik dat ik weer afgedwaald was en bracht jij me weer terug in het hier en nu. Echt heel fijn!

Annemieke

Bedankt voor mijn 1e yogales Marjon, je deed het super! Ik ga zeker vaker komen!

 

Maroesja

Ik vond het een hele fijne les! Je hebt een hele fijne stem, waardoor ik me snel kon ontspannen. Door de ademhalingstechnieken kon ik langer en dieper in de houdingen blijven.

Guido

Yoga doen bij Yogaworkz

Ik volg nu zo’n 2 maanden verschillende yogalessen en nú door jouw les begrijp ik pas wat er steeds bedoeld werd. Nu is het me pas duidelijk. Dit is voor mij yoga!

Henriëtte

Yoga lessen in Hoofddorp