Ja, ik wil een gratis proefles.

Serious Yoga 2016 – Yoga mee voor het goede doel! woensdag 14 dec 19:30

6 december 2016 • Geen categorie

Bedankt voor jullie deelname! Samen hebben we 93,- bij elkaar gebracht!! Ik vul het aan en maak 110,- over aan Serious Yoga. Thanks!

Elke 35 seconden sterft er een kind aan longontsteking: wereldwijd jaarlijks ruim 900.000 kinderen. En dat terwijl door een juiste behandeling en goede informatie dit voorkomen kan worden! Daarom doe ik mee met Serious Yoga aan 3FM’s Serious Request 2016 en geef ik een extra yogales op basis van donatie. Met elkaar kunnen we hier verandering in brengen! Dus yoga jij mee?

Woensdag 14 december 19:30 – 21:00 Yogaworkz yogastudioSerious Yoga 2016 Hoofddorp Floriande
in het Live Life & Dance Center, Minaret 1 Hoofddorp – Floriande.
Reserveer hier online je plaats voor Serious Yoga les

Deze Serious Yogaworkz les van 1,5 uur is op basis van donatie*. Het LLDC stelt de yogaruimte kosteloos ter beschikking zodat het volledig opgehaalde bedrag gedoneerd wordt aan Serious Yoga, voor de kinderen die onnodig sterven aan een longontsteking!

Een heerlijke ontspannende yogales waarin je alle (december)drukte even mag loslaten en waarbij veel aandacht is voor de ademhaling en ademhalingstechnieken. Met een extra lange eindontspanning. De les is geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring.

*op basis van donatie:
Reserveer hier online je plek voor 5,-. In de studio staat een donatiebox waarin je jouw (extra) donatie kunt doen (als je dat wilt). Ik hoop natuurlijk dat we met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor dit mooie doel! Het Live Life & Dance Center stelt de zaal kosteloos beschikbaar dus het volledige bedrag wordt gedoneerd!! Na afloop deel ik op FB en hier op de website wat we met z’n allen hebben opgehaald!

 Yogaworkz doet mee met Serious Yoga 2016. Yoga mee voor dit goede doel!

Yogaworkz doet mee met Serious Yoga 2016. Yoga mee voor dit goede doel!

 

Stille ramp 2016: kinderen sterven (onnodig) aan een longontsteking 

Elke 35 seconden eist longontsteking een kinderleven. Wereldwijd sterven ruim 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. En de oplossing is relatief eenvoudig: een juiste behandeling en goede informatie. Come breathe with us! Door op donatiebasis yogalessen (of pilates, of meditatie, of…) te geven of te volgen via Serious Yoga draag je actief bij aan 3fm’s Serious Request, en kunnen we hierin verandering brengen.

Woensdag 14 december. De les start om 19:30, graag iets eerder aanwezig. Na afloop is er -voor wie wil- een kopje thee.

Kun je niet meedoen aan de les, maar wil je wel een donatie doen?
Dat kun je overmaken op Yogaworkz NL46INGB0007144988 o.v.v. Donatie Serious Yoga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *