Ja, ik wil een gratis proefles.

Yogaworkz met kerst geboren!

24 december 2015 • Geen categorie

Ik laat me leiden door het leven en de mensen en dingen die op mijn pad komen.”, zeg ik altijd en dat is ook zo. Zo ook nu weer, met Yogaworkz. Een paar weken geleden vraagt een vriendinnetje ‘en wat ga je doen nu je geslaagd bent?’. Ik vertel dat ik met veel plezier werk voor de yogastudio in Zaandam en dat ik daar ook lesgeef. En te zijner tijd wil ook graag in de buurt les gaan geven, maar dat zie ik allemaal nog wel.

Nieuwe buren gezocht voor YogaworkzYogastudio Hoofddorp

Een paar dagen later krijg ik een email van haar doorgestuurd dat er in Hoofddorp-Floriande (waar ik woon) het Live Life & Dance centrum komt en op zoek is naar nieuwe buren, naar ’wellness’ ondernemers. Dat is toch niets voor mij… een ruimte huren! Ik ben toch in de buurt en besluit spontaan te gaan kijken. Alleen vanaf de buitenkant, want ik had verder geen contact gezocht. Ik word meteen gegrepen door het pand. Het voelt zo sterk, zo positief! Ik loop heen en weer lopen en zie het helemaal voor me. Ik voel dat ik dit moet doen en stuur meteen een mail om een afspraak te maken. Mijn gevoel wordt nog eens bevestigd als ik op FB zie dat Marian (met nog een collega) daar een ruimte gaan huren om yogalessen te geven. Ik weet het nu zeker, want hoe leuk is het om met elkaar daar Yoga naar toe te halen! Alleen besef ik wel, zij verhuizen hun yogastudio naar die ruimte, maar ik heb nog helemaal niets en moet bij 0 beginnen! Geen klantenbestand, geen website, promo, leskaarten, geen yogamatten, kussentjes, dekens… niets. Maar het klikt meteen met de eigenaren van het centrum LLDC, ik vertrouw mijn gevoel en ga aan de slag. Zo’n 1,5 week voor de kerstvakantie, extra druk met werk in de studio en dingen op school van Tara. Adem in, adem uit.

Yoga werkt voor iedereen

Yogaworkz yogastudio in HoofddorpVanuit de gedachte dat yoga voor iedereen kan werken, ontstond Yogaworkz. Iedereen kan yoga beoefenen op zijn of haar manier. Voor de een werkt een dynamische les en voor de ander juist een rustige mindful les of meditatie. Voor ik het weet had ik zelf online een logo ontworpen. Met als beeldmerk 7 bloembladeren en kleuren die staan voor de chakra’s. Snel zoek ik contact met mijn favoriete vormgever en website bouwer Sandra Boon,ga ik concept uitwerken, teksten maken, foto’s zoeken, financieel dingen regelen, afspraak met de bank etc. Eigenlijk had ik heel erg behoefte aan rust en dit was wel het laatste waar ik op wachtte zo voor de vakantie! Maar het komt op mijn pad, ik volg de signalen en ik ben trots dat ik vanaf 8 januari 2016 met Yogaworkz in het LLDC start! Elke maandag ochtend 10:00 yin yoga en op vrijdag 9:00 een relax flow – stress relief les. Beide mindful lessen waarbij mensen echt gaan (leren) voelen wat ze doen en nodig hebben, en hoop ik mensen te inspireren yoga te integreren in hun dagelijks leven. Ik voel me heel dankbaar voor al mijn leraren, voor al wat ik tot nu toe geleerd heb en dat ik het door mag geven.

Ik wens iedereen een Happy Healthy 2016!

Marjon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *